Перейти до основного вмісту

Сейф для пістолета від компанії «PRO-S.COM.UA»

Сейф для пістолета від компанії «PRO-S.COM.UA»

Купити сейф для пістолета, згідно з законодавством України, зобов'язаний кожен власник короткоствольної зброї, і це дуже важливо. Така покупка захистить Вас від серйозних ризиків, пов'язаних зі здоров'ям та життям Вас і Ваших близьких та насамперед захищає зброю від небажаного доступу сторонніх людей.

Сейф для пістолета


Яким має бути сейф для пістолета

Для того, щоб пістолетний сейф став для Вас надійним та зручним сховищем, він повинен відповідати таким вимогам:

  1. Міцний корпус. Для нього мають бути використані високоякісні металеві сплави, а у виготовленні мають використовуватися сучасні технології. Як правило, пістолетні сейфи мають наступну конструкцію: стінки виконуються з одного листа сталі товщиною 1,5-3 мм, а двері - з двох (внутрішній 2 мм, зовнішній 4-6 мм), між якими розташовується затворний механізм. Крім того, для підвищеної безпеки сейф передбачає анкерне кріплення до стіни або підлоги.
  2. Надійний замок. Сейф, що забезпечує збереження зброї, має бути оснащений надійним механізмом, який зможете відкрити лише ви, використовуючи оригінальний ключ або шифр.
  3. Зручний розмір. Компанія "Protection-S" в місті Київ пропонує вибору покупця широкий асортимент пістолетних сейфів різних розмірів та конфігурацій. Засіб зберігання пістолета може бути обладнаний секціями для зберігання набоїв (вони називаються трейзерами), а також ергономічними ложементами для пістолета (або пістолетів).
  4. Довговічність. Термін служби нашої продукції не обмежений. Купити сейф для пістолета в Інтернет-магазині «PRO-S.COM.UA» — отже, отримати у своє розпорядження надійне сховище для вогнепальної зброї практично назавжди.
Детальніше як правильно вибрати пістолетний сейф та відповіді на основні запитання клієнтів в статті.
Зламостійкий сейф для пістолета


Де купити сейф для пістолета

Хочете стати власником надійного та довговічного пістолетного сейфа за недорогою ціною! Оформте онлайн-замовлення на нашому сайті PRO-S.COM.UA та замовте доставку в м. Київ чи по всій Україні.

Популярні дописи з цього блогу

Сейфи для дому та офісу: про основне

Зберігати будь-які матеріальні цінності або важливі папери у звичайній шафці не зовсім безпечно. Сейфи допоможуть захистити ваше майно від крадіжки або навіть пожежі. Це можуть бути як невеликі бюджетні моделі для зберігання офісних документів, так і потужні вогне-заламостійкі моделі. В компанії «PROTECTION-S» кожен охочий може купити сейф різних видів та ступенів зламостійкості та вогнестійкості. У каталозі інтернет-магазину PRO-S.COM.UA представлено широкий вибір моделей усіх типів замків: ключових, кодових механічних та електронних. До всіх моделей, представлених у каталозі, прикріплено фото, є докладні описи технічних характеристик та відгуки клієнтів . Завдяки зручній та простій навігації можна легко підібрати оптимальний варіант, ґрунтуючись на своїх вимогах. Перед покупкою необхідно визначитися із завданнями, які сейф повинен вирішувати у конкретному випадку. Наприклад, на підприємство чи установу для документації підійдуть легкі варіанти меблевих та офісних сейфів. Для до

Hunter GLT 125 K - зручний сейф для зберігання зброї

Сейф зброї GLT.125.K від виробника Паритет-К (Україна) Сейф GLT.125.K призначений для зберігання травматичної та гладкоствольної зброї висотою до 110 см, також зменшення ризику доступу до неї сторонніх осіб. Сейф укомплектований ключовим сейфовим замком, має захищений від зламу корпус та двері, трейзер (касу) для зберігання патронів та документів, тримачі та фіксатор під два шомполи, планку для навішування. Сейф GLT.125.K укомплектований пересувним магнітним ложементом. Є анкерні вузли для кріплення сейфа до стіни.  Гарантія: 1 рік;  Гарантія на конструкцію: 5 років Купити сейф GLT 125 K по кращій ціні можна в інтернет-магазині PROTECTION SAFES . Рекомендуємо ознайомитись з статею блогу - Сейфи для дому та офісу Підписуйтесь на канал в You Tube - https://www.youtube.com/@protection-s/about